Domácí rakouské Mozartovy koule snadný recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 28. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Smíchejte mleté mandle (250 g), cukr, šťávu a kůru z citronu, a vejce.
    2. Směs rozdělte na 3 části.
    3. První část smíchejte s mletými pistáciemi, druhou s kakaem a třetí se zbytkem mandlí (50g).
    4. Ze směsi s pistáciemi udělejte malou kuličku, z kakaové směsi si připravte placičku a s ní obalte pistáciovou kuličku, zahlaďte a překryjte další placičkou z mandlové směsi.
    5. Opět uhlaďte.
    6. Rozpusťte hořkou čokoládu.
    7. V ní namáčejte kuličky a dávejte je stranou na plech vyložený pečícím papírem.
    8. Nechte vychladit, dokud čokoláda neztuhne.

Jemné vánoční koláčky recept

cukroví
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor