Jak udělat křehké piškotové těsto? Recept recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Vejce, cukr a vanilkový cukr si vyšlehejte.
- Během toho si do směsi pomalu nalévejte olej a limonádu.
- Přidejte si po částech mouku, prášek do pečiva a vyšlehejte směs ještě jednou.
- Vložte si těsto do formy multivařiče a nastavte si pečení po dobu 65 minut.
- Po signálu dokončení přidejte dalších 65 minut.
- Po upečení vypněte ohřívač a nechte koláč na 20 minut vychladnout.
- Překlopte si formu multivariče na podložku a vyčkejte, dokud koláč zcela nevychladne.
- Výsledkem bude vysoký a nadýchaný dezert s jemnou citrónovou příchutí.
Podobné recepty
Další recepty
Žerbó řezy: křehký koláček s ořechy, džemem a čokoládou, který chutná čím dál lépe
dezerty
60 minut
Král zákusků: Oblíž prst – nadýchaný kakaový dezert s jemným krémem a bílkovou pěnou
dezerty
90 minut




