Jak udělat křehké piškotové těsto? Recept recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Vejce, cukr a vanilkový cukr si vyšlehejte.
- Během toho si do směsi pomalu nalévejte olej a limonádu.
- Přidejte si po částech mouku, prášek do pečiva a vyšlehejte směs ještě jednou.
- Vložte si těsto do formy multivařiče a nastavte si pečení po dobu 65 minut.
- Po signálu dokončení přidejte dalších 65 minut.
- Po upečení vypněte ohřívač a nechte koláč na 20 minut vychladnout.
- Překlopte si formu multivariče na podložku a vyčkejte, dokud koláč zcela nevychladne.
- Výsledkem bude vysoký a nadýchaný dezert s jemnou citrónovou příchutí.
Podobné recepty
Další recepty
Maminčin závin z kysané smetany: žádné kynutí, rychlá příprava a vynikající chuť
dezerty
45 minut

Cuketová dobrota: Úžasně šťavnatý koláč s čokoládou, cuketu ani necítíte
dezerty
50 minut