Výborné kremrolky s vanilkovým krémem uvnitř recept

Ingredience

  • 1/2 kg listového těsta
  • 225 g krémového sýra
  • 300 ml smetany na šlehání
  • 2x vanilkový pudink
  • 3/4 l mléka
  • 4 lžíce cukru krupice
  • 1x vanikový cukr
  • 100 g cukru moučka
  • 1 vajíčko
0x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Vezmeme a rozválíme si listové těsto a to pak stejně jako na obrázku rozdělíme na proužky, a ty pak ještě jednou překrojíme na půlku. Teď je čas na pudink, který uvaříme s mlékem a 4 lžícemi cukru, pak necháme chladnout.
  2. Pak vezmeme nějakou ruličku a pásky nemotáváme a na koncích přimáčkneme, aby nám zůstal tvar.
  3. Teď si vysteleme plech pečícím papírem a formičky s ruličkami na ně položíme, potřeme vejcem a dáme do trouby na 15 minut při teplotě 200 stupňů.
  4. Pak ruličky vyndejte a sundejte formičky, pak nechte vychladnout a začneme s náplní. Krémový sýr rozšleháme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Pak přidáme pudink a promícháme. Smetanu si vyšleháme a do celé směsi vmícháme. Pak stačí je naplnit trubičky.
  5. Pak stačí na kremrolky jen trošku cukru moučky a nechat je v lednici na několik hodin. Pak už si jen můžete pochutnat.