Nejjemnější tvarohový koláč hotový za 5 minut a stačí jen pár ingrediencí recept
- Snadné na přípravu
- 8 porcí
- 0 minut
Pro 8 porcí
Ingredience
Postup přípravy
-
- Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Plech si vysypeme moukou nebo vyložíme pečícím papírem.
- Tvaroh si smícháme se smetanou, přidáme měkké máslo, vajíčka, mouku, cukr a citronovou kůru. Důkladně si vymícháme těsto.
- Těsto přelijeme na plech a párkrát plechem bouchneme o linku. Zbavíme se tak nežádoucích vzduchových bublinek.
Pečeme na 180 stupňů 25-30 minut. - Když koláč vytáhnete z trouby, neděste se toho, že klesne. Je to v pořádku.
Podobné recepty
Další recepty
Čokoládový koláč „Ranní rosa“ s tvarohovými kuličkami – efektní dezert bez složitostí
dezerty
45 minut

Jednoduchý meruňkový koláč s tvarohem: křehký, svěží a ideální na léto
dezerty
105 minut