Nejjemnější tvarohový koláč hotový za 5 minut a stačí jen pár ingrediencí recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 8 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 16. 07. 2018

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Plech si vysypeme moukou nebo vyložíme pečícím papírem.
    2. Tvaroh si smícháme se smetanou, přidáme měkké máslo, vajíčka, mouku, cukr a citronovou kůru. Důkladně si vymícháme těsto.
    3. Těsto přelijeme na plech a párkrát plechem bouchneme o linku. Zbavíme se tak nežádoucích vzduchových bublinek.
      Pečeme na 180 stupňů 25-30 minut.
    4. Když koláč vytáhnete z trouby, neděste se toho, že klesne. Je to v pořádku.

Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minut
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor