Španělský křupavý a sladký skořicový koláč hotový za 20 minut recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 6 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 03. 02. 2019

Pro 6 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Postup je zcela jednoduchý a zvládnou ho i nezkušené kuchařky.
    2. Do hrnce dáme vařit vodu, rostlinný olej a přidáme máslo
    3. Když se nám máslo rozpustí oheň pod ním vypneme. Potom do něj přidáme mouku a sůl a následně ze směsi vypracujeme těsto.
    4. Přidáme do nich vejce.
    5. Na plech přidáme pečící papír a do něj dáme naše těsto.
    6. Pozor! nezapomeňte těsto posypat skořicí a krystalovým cukrem. Díky těmto ingrediencím si získá skvělou chuť
    7. Tento skvělý koláč pečeme na 170 – 180 stupňů asi 20 minut
    8. Pak koláč vyjmeme a můžeme ho jíst. Doporučujeme ho podávat s mlékem nebo kakaem.

Doporučené články: