Španělský křupavý a sladký skořicový koláč hotový za 20 minut recept

Ingredience

  • 200 ml vody
  • 50 g másla
  • 50 g rostlinného oleje
  • 130 g mouky
  • špetka soli
  • 3 vejce
  • 5 lžiček cukru
  • mletá skořice
6x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Postup je zcela jednoduchý a zvládnou ho i nezkušené kuchařky.
  2. Do hrnce dáme vařit vodu, rostlinný olej a přidáme máslo
  3. Když se nám máslo rozpustí oheň pod ním vypneme. Potom do něj přidáme mouku a sůl a následně ze směsi vypracujeme těsto.
  4. Přidáme do nich vejce.
  5. Na plech přidáme pečící papír a do něj dáme naše těsto.
  6. Pozor! nezapomeňte těsto posypat skořicí a krystalovým cukrem. Díky těmto ingrediencím si získá skvělou chuť
  7. Tento skvělý koláč pečeme na 170 – 180 stupňů asi 20 minut
  8. Pak koláč vyjmeme a můžeme ho jíst. Doporučujeme ho podávat s mlékem nebo kakaem.