Šalkový zákusek pro líné, 3 patra a takřka bez práce recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 10 porcí
  • 0 minut
Jan, 10. 11. 2019

Pro 10 porcí

Ingredience

Těsto (1 šálek = 200 ml):

náplň:

Na vrch:

Postup přípravy

  • Všechny přísady smícháme v misce - nejdříve promíchat vejce s cukrem, pak přidat tekuté a nakonec sypké přísady. (Poznámka: Pro ty, kteří upřednostňují méně cukru na sladké, jednoduše snižte množství cukru)
  • Připravíme plech o rozměrech 20 x 30 cm, vymažeme olejem a nalijeme těsto. Těsto pečeme na 180 minut v předehřáté troubě po dobu 25 minut. Těsto se vyjme z trouby a ochladí se.
  • Připravíme krém: smícháme mléko s cukrem a pudinkových práškem a pak klasicky uvaříme hustý pudink. Nechce se vám vám vařit? Nevadí - vyměňte klasický pudink za pudink bez vaření. Máslo našleháme a vmícháme do ochlazeného pudinku (v případě pudingu bez vaření můžeme vmíchat hned). Na vrch, můžete natřít šlehačku, případně jen posypte ořechy.