Ruské klobouky: Nejchutnější vánoční koláčky recept
- Sředně těžká přípava
 - 10 porcí
 - 1 minuta
 
Pro 10 porcí
Ingredience
krém:
Dále budeme potřebovat:
Postup přípravy
- Bílky vyšleháme s cukrem (4 lžíce) do pěny. Žloutky spolu s cukrem (8 lžic) vyšleháme do pěny, přidáme vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec jemně vmícháme ušlehaný sníh z bílků.
 - Těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 20 minut.
 - Mléko, mouku, Kr. a vanilkový cukr dáme vařit na mírný oheň - uvaříme hustý puding, který odstavíme a necháme vychladnout. Máslo vyšleháme s práškovým cukrem do pěny a postupně po lžících přidáváme vychladlý pudink a vyšleháme hladký krém.
 - Z těsta pomocí formičky vykrojíme kolečka, které slepíme krémem. Boky také potřeme krémem a obalíme je v kokosu. Vrch zalijeme čokoládou, do které jsme přidali máslo a olej. Necháme ztuhnout.
 
Podobné recepty
Další recepty
				Makronky z lískových oříšků – jen 3 suroviny, ale výsledek vás dostane
cukroví	
									
									15 minut
								
							
				Snadné vanilkové sušenky – recept, který zvládne každý a voní jako babiččina kuchyně
cukroví	
									
									25 minut
								
							

