Pravé turecké ražniči na špízu recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 07. 12. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Maso si nakrájejte na 4-5 cm kousky. Osolte, opepřete a přidejte k němu i vaše oblíbené koření.
    2. Cibule si nařežte na 4 části, každou z nich rozeberte a přidejte k masu.

       
    3. Rajčata očistěte od slupky a nastrouhejte na struhadle. Můžete použít i rajčata ve vlastní šťávě, potom je přidejte k masu spolu se šťávou.

    4. Nechte maso odstát nejméně 30 minut, aby se dobře marinovalo.
    5. Vezměte si dřevěné špejle a napichujte na nich střídavě maso s cibulí.
    6. Masové špízy přemístěte do sáčku na pečení. Poklademe je do řady, aby se upekli rovnoměrně ze všech stran.
    7. Troubu si předehřejte na 200 stupňů a pečte 40 minut.

Doporučené články: