Originální knedlíky, rychlejší, lepší a zdravější recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 6 porcí
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 17. 12. 2018

Pro 6 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Vezmeme brambory, oloupeme je a odřežeme veškeré hnědé tečky, aby byly opravdu čisté.
    2. Nyní je dáme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Pokud je necháte vařit trochu déle, tak to ničemu nevadí.
    3. Brambory nadále sceďte a rozšťouchejte na kaši.
    4. Teď přidáme vajíčka a mouku a zpracujeme těsto do tvaru, který je klasický pro knedlíky.
    5. Teď stačí vzít potravinovou fólii a celou šišku knedlíku zabalím tak, aby těsto drželo tvar.
    6. Na koncích doporučuje svázat, aby těsto nevypadalo a bylo opravdu pevně fixované ve fólii.
    7. Teď opět s knedlíky do hrnce s vodou a vařit 20 minut. Knedlíky by měly samy vyplavat nahoru.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor