Originální knedlíky, rychlejší, lepší a zdravější recept
- Snadné na přípravu
- 6 porcí
- 0 minut
Pro 6 porcí
Ingredience
Postup přípravy
-
- Vezmeme brambory, oloupeme je a odřežeme veškeré hnědé tečky, aby byly opravdu čisté.
- Nyní je dáme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Pokud je necháte vařit trochu déle, tak to ničemu nevadí.
- Brambory nadále sceďte a rozšťouchejte na kaši.
- Teď přidáme vajíčka a mouku a zpracujeme těsto do tvaru, který je klasický pro knedlíky.
- Teď stačí vzít potravinovou fólii a celou šišku knedlíku zabalím tak, aby těsto drželo tvar.
- Na koncích doporučuje svázat, aby těsto nevypadalo a bylo opravdu pevně fixované ve fólii.
- Teď opět s knedlíky do hrnce s vodou a vařit 20 minut. Knedlíky by měly samy vyplavat nahoru.
Podobné recepty
Další recepty
Zapečený obalovaný květák z trouby – křupavý, lehký a chutný bez smažení
hlavní chody
45 minut

Lovcova omáčka z Černého lesa – silná, aromatická a dokonale návyková
hlavní chody
50 minut