Ořechová roláda s medem z hrnečku připravená za 25 minut recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Troubu zapneme na 180 stupňů a plech vyložíme pečícím papírem. Vejce ušleháme s cukrem do hladké pěny. Vmícháme med a postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva a nakonec přimícháme také vanilkové aroma. Těsto rovnoměrně navrstvíme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 10-15 minut.
- Veškeré suroviny na krém smícháme v míse. Upečený plát těsta potřeme krémem. Ne však celým množstvím krému. Část krému odložíme bokem. Těsto pevně srolujeme a vrch potřeme zbylým krémem.
- Roládu můžete vcelku, nebo rovnou nakrájenou, ještě obalit ořechy. Jednoduše ji v nich vyválejte.
zdroj: bidista.com
Podobné recepty
Další receptyČokoládové Salko řezy “Kuličkový koláček”, který pobláznil celou rodinu…
dezerty
50 minut
Doporučené články: