Sušenky vložte do mixéru a rozmixujte je na prášek. (Další možností je roztlouct je pomocí hmoždíře, nebo dát sušenky do sáčku a válečkem je rozdrtit na prášek.)
Poté postupně přidávejte další ingredience – změklé máslo, cukr, 6 lžic smetany.
Směs rozdělte na dva díly.
Jeden díl natlačíme na dno formy na pečení vyložené pečícím papírem.
Připravte si kokosový krém: Smetanu šleháme a postupně přidáváme moučkový cukr, vanilkový cukr a strouhaný kokos.
Připravený krém dejte do lednice na 15 minut.
Tímto krémem si potřete těsto zapracovaného na dně formy.
Na tento kokosový krém dejte druhou část sušenkového základu a uhlaďte.
Nyní je čas připravit si také vanilkový krém: Mléko s cukrem přivedeme k varu a přidáme pudink.
Hotový pudink vylijeme na koláč (až nebude příliš horký, ale dbáme na to, aby byl stále ještě tekutý).
Nakonec si připravíme čokoládovou polevu: Čokoládu rozlámeme na malé kousky a rozpustíme na vodní lázni.
Postupně přidejte máslo a čokoládovou pomazánku.
Pořádně promíchejte a ještě teplou čokoládovou polevu nalijte na buchtu.