Krém: Žloutky vyšlehejte s cukrem do pěny, přidejte kakao a škrob.
Poté za intenzivního míchání pomalu přilévejte mléko tak, aby se neutvořily hrudky.
Směs dejte na sporák a za stálého míchání zahřívejte na mírném plamenu, dokud krém nezhoustne.
Vhodnou formu, např. plech, vyložte alobalem a rozložte první vrstvu sušenek.
Naneste část krému, položte další sušenky a tento postup opakujte, dokud máte krém i sušenky.
Poslední vrstva je sušenková. Zákusek zabalte do alobalu a dejte do lednice přes noc.
Ráno budou řezy krásně měkké a pěkně je nakrájíte.
Dobrou chuť.
TIP: Dbejte na výběr alobalu, některé druhy se lepí na potraviny a nejdou z nich sundat. Nechejte si proto 2 sušenky slepené krémem jako vzorek a do kousku zvoleného alobalu je zabalte. Po chvíli sušenky rozbalte a uvidíte, jak to vypadá.