Bílky se oddělí od žloutků.Smícháme žloutky, mouku, sodu, máslo a cukr.
Vytvoříme jednotné těsto, které rozdělíme na 2/3 a 1/3.
V menším díly těsta uděláme otvor, nasypeme do něj kakao a promícháme.
Vložte oba kusy těsta na chvíli do mrazáku.
Plech (20 x 35) vložte pečícím papírem. Potom na velkém struhadle nastrouhejte bílo cesta a rozložíte ho rovnoměrně po celé ploše plechu. Zlehka vyrovnejte.
Vložte do trouby vyhřáté na 180 ° C a 20 minut.
Zatímco je jedna část těsta v troubě, očistíme jablka, nastrouháme a odstraníme přebytečnou šťávu.
Plech vyjmeme z trouby a připravíme se na výrobu pudinkové pěny.
Vyšleháme bílky, přidáme cukr a zcela na konci pudink (pudinkový prášek).
Jablka posypeme skořicí a kávou.
Na vychladlé těsto navrstvíme krém, nastrouháme na vrch zbylé těsto a pečeme ještě 40 minut při teplotě 195 stupňů.