Nařezaná vynikající krkovička doplněná kysaným zelím recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Krkovičku v celku si nařežeme na pláty jako harmoniku, dáváme však pozor, abychom maso úplně neprořízli.
- Maso dobře opepříme, nasolíme a do zářezů vložíme plátky cibule.
- Potom dáme marinovat i na celou noc do chladničky.
- Druhý den na dno pekáče dáme 1 lžíci oleje, dobře propláchnutou kysané zelí a přelijeme vývarem.
- Do zářezů v mase navrstvíme také kysané zelí.
- Pak přikryjeme opět vrstvou zelí a přelijeme asi půl hrnkem vývaru.
- Zakryjeme, dáme do vyhřáté trouby, kde pečeme 2 hodiny při teplotě 200 stupňů.
Podobné recepty
Další recepty
Holandská masová sekaná se sýrem: poctivý recept, který vás nikdy neomrzí
hlavní chody
50 minut
Císařské brambory – česká lahůdka, která strčí do kapsy i francouzské recepty
hlavní chody
45 minut
Špagety s žampiony z pánve – jednoduchý recept na dokonalé italské jídlo
hlavní chody
35 minut


