Mleté maso na karbanátky s vejcem na francouzský způsob recept
- Sředně těžká přípava
- 2 porce
- 0 minut
Pro 2 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Nakrájíme si cibuli na malinké kousky a smažíme na rostlinném oleji.
- Do misky vložte jedno vajíčko, osmaženou cibuli, chléb, sůl a pepř. Chlép trošku namočte do vody. Nyní vše promíchejte a udělejte z nich masové těsto stejně, jako když děláte karbanátky.
- V mleté mase uděltej lžící prohlubně a do nich rozklepněte vajíčko. Nakrájíme petrželkz a tou posypeme celé maso s vejcem.
- Opepříme, osolíme a pečeme v předehřáté trouby na 200 stupňů. Stačí 25 minut a máte hotovo.
- Ten, kdo nemusí tekutý žloutek, může nechat maso v troubě o pár minut déle.
- Nakrájíme si cibuli na malinké kousky a smažíme na rostlinném oleji.