Mleté maso na karbanátky s vejcem na francouzský způsob recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 2 porce
  • 0 minut
Tomáš, 16. 01. 2019

Pro 2 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Nakrájíme si cibuli na malinké kousky a smažíme na rostlinném oleji.
    2. Do misky vložte jedno vajíčko, osmaženou cibuli, chléb, sůl a pepř. Chlép trošku namočte do vody. Nyní vše promíchejte a udělejte z nich masové těsto stejně, jako když děláte karbanátky.
    3. V mleté mase uděltej lžící prohlubně a do nich rozklepněte vajíčko. Nakrájíme petrželkz a tou posypeme celé maso s vejcem.

    4. Opepříme, osolíme a pečeme v předehřáté trouby na 200 stupňů. Stačí 25 minut a máte hotovo.
    5. Ten, kdo nemusí tekutý žloutek, může nechat maso v troubě o pár minut déle.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor