Karamelový krém na dorty, do zákusků a nejlepší je do větrníků recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 10 porcí
  • 1 minuta
Dalibor, 12. 11. 2019

Pro 10 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Krystalový cukr si jednoduše nasypeme do kastrůlku a necháme roztavit na zlatavý karamel - stále mícháme. Do roztaveného karamelu nalijeme hořkou kávu a mícháme, dokud se nerozpustí.
  • Pudinkový prášek rozpsutíme ve vodě a smícháme do směsi. Mícháme, dokud se celá směs nezahustí.
  • Nyní krém odstavíme z plamene, přikryjeme potravinovou fólií a necháme vychladnout při pokojové teplotě. Když krém vychladne, po lžičkách do něj vmícháme našlehané máslo. Vše důkladně promícháme (je třeba vědět, že při spojení musí mít máslo i karamel stejnou teplotu). Můžeme dochutit kapkou rumové aroma.

Oreo jahodový cheesecake recept

Bez masa
240 minut
4.7
(37)
13. 06. 2024 Tomáš

Domácí Raffaelo pralinky recept

Bez masa
240 minut
4.7
(51)
12. 06. 2024 Tomáš

Pečené brambory se slaninou a chedarem recept

Brambory
70 minut
4.6
(56)
12. 06. 2024 Tomáš