Jemně pikantní vepřové maso pečené na srbský způsob recept
- Sředně těžká přípava
- 5 porcí
- 0 minut
Pro 5 porcí
Ingredience
marináda (pokračuje níže):
Postup přípravy
-
- Maso smícháme s ostatními přísadami na marinádu a dáme alespoň na 2 hodiny do marinovat.
- Brambory nakrájíme, přendáme na vymazaný pekáč a na vrch uložíme marinované masíčko i s marinádou.
- Zakryjeme alobalem a pečeme při teplotě 200 stupňů asi 40 minut.
- Pak alobal sundáme a masíčko necháme dojít tak, aby se pěkně zapeklo na povrchu.
- Teplotu můžeme na dopékání snížit na 180 stupňů.
Podobné recepty
Další recepty
Holandská masová sekaná se sýrem: poctivý recept, který vás nikdy neomrzí
hlavní chody
50 minut
Císařské brambory – česká lahůdka, která strčí do kapsy i francouzské recepty
hlavní chody
45 minut
Špagety s žampiony z pánve – jednoduchý recept na dokonalé italské jídlo
hlavní chody
35 minut


