Jednoduché trubičky ze šlehačky – božský recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 10 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 16. 01. 2019

Pro 10 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Těsto zpracujeme a necháme 24 hod odležet. Potom rozválíme na tenký plát a krájet proužky 3 cm tlusté a asi 20 cm dlouhé.
    2. Natočíme na trubičky, potřeme žloutkem a upečeme dozlatova.
    3. Potom opatrně sejmeme z formiček a necháme vychladnout.
    4. Sníh – vyšlehat sníh se špetkou soli, zašlehat cukr. Šlehat nad párou až do zhoustnutí a potom ještě mimo do vychladnutí.
    5. Upečené šamróny naplnit a pocukrovat. Pokud chcete, můžete je i namočit v čokoládě.

    Z jedné dávky je asi 40 trubek.

Oreo jahodový cheesecake recept

Bez masa
240 minut
4.7
(37)
13. 06. 2024 Tomáš

Domácí Raffaelo pralinky recept

Bez masa
240 minut
4.7
(51)
12. 06. 2024 Tomáš

Pečené brambory se slaninou a chedarem recept

Brambory
70 minut
4.6
(56)
12. 06. 2024 Tomáš