Jahodová bublanina recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 8 porcí
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 19. 11. 2018

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Cukr ušleháme s vajíčky a vanilkovým cukrem do pěny.
    2. Potom do směsi přidáme postupně bílý jogurt, hladkou mouku, olej a prášek do pečiva.
    3. Vše šleháme 1 minutu.
    4. Do těsta přidáme na kousky nakrájenou čokoládu a pořádně promícháme.
    5. Těsto navrstvíme na vymazaný a moukou vysypaný plech, aby se koláč přiléhal.
    6. Na těsto poklademe na polovinu nakrájené jahody.
    7. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 30 až 35 minut při 180 stupňů.
    8. Po upečení necháme na plechu vychladnout alespoň 10 minut.
    9. Po vychladnutí koláč posypeme práškovým cukrem a jahodová bublanina je hotová.

Tvarohový závin bez těsta recept

moučníky
0 minut
0
(0)
20. 10. 2022 Dalibor

Kynuté buchty s povidly od babičky recept

dezerty
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor