Jahodová bublanina recept
- Snadné na přípravu
 - 8 porcí
 - 60 minut
 
Pro 8 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- Cukr ušleháme s vajíčky a vanilkovým cukrem do pěny.
 - Potom do směsi přidáme postupně bílý jogurt, hladkou mouku, olej a prášek do pečiva.
 - Vše šleháme 1 minutu.
 - Do těsta přidáme na kousky nakrájenou čokoládu a pořádně promícháme.
 - Těsto navrstvíme na vymazaný a moukou vysypaný plech, aby se koláč přiléhal.
 - Na těsto poklademe na polovinu nakrájené jahody.
 - Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 30 až 35 minut při 180 stupňů.
 - Po upečení necháme na plechu vychladnout alespoň 10 minut.
 - Po vychladnutí koláč posypeme práškovým cukrem a jahodová bublanina je hotová.
 
Podobné recepty
Další recepty
				Babiččin kokosovo-makový jablečný koláč – nejjednodušší koláč na světě
dezerty	
									
									10 minut
								
							


				
				
                        
                                
