Hrníčková bublanina bez mléka a vajec, úžasně jemná a lahodná recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Troubu si nastavíme na 190 stupňů.
- V misce smícháme suché ingredience – včetně pudinkového prášku. Přidáme olej a povidla, která si zředíme s vodou, aby nebyla příliš hustá. Vše důkladně promícháme tak, aby nám vzniklo jednotné těsto.
- Těsto navrstvíme na plech vyložený papírem, případně vymazaný a vysypaný kokosem.
- Na těsto uložíme maliny a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 190 stupňů asi 20 – 25 minut – každá trouba peče jinak, tak raději sledujte.
Podobné recepty
Další receptyČokoládové Salko řezy “Kuličkový koláček”, který pobláznil celou rodinu…
dezerty
50 minut
Doporučené články: