Hrníčková bublanina bez mléka a vajec, úžasně jemná a lahodná recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 21. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Troubu si nastavíme na 190 stupňů.
    2. V misce smícháme suché ingredience – včetně pudinkového prášku. Přidáme olej a povidla, která si zředíme s vodou, aby nebyla příliš hustá. Vše důkladně promícháme tak, aby nám vzniklo jednotné těsto.
    3. Těsto navrstvíme na plech vyložený papírem, případně vymazaný a vysypaný kokosem.
    4. Na těsto uložíme maliny a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 190 stupňů asi 20 – 25 minut – každá trouba peče jinak, tak raději sledujte.

Doporučené články: