Ferrero rocher domácí recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 10 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 23. 07. 2018

Pro 10 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Do rozpuštěného másla přidáme na prach rozmixované sušenky. Důkladně utřeme a připravíme si formu, do které budeme plnit sušenkovou hmotu.
    2. Pomocí prstů důkladně utlačíme a odložíme do mrazáku ztuhnout.
    3. Polokuličky vyjmeme a do každé navrstvíme nutelu. Do jedné půlky položíme celý lískový ořech a druhou polovičkou zakryjeme. Odložíme do lednice.

    4. Mléčnou čokoládu nalámeme na menší kousky a ve vodní lázni rozpustíme. Přidáme nasekané lískové oříšky a každou kuličky obalíme. Můžeme obalit i dva krát.
    5. Dobrou chuť!
    6. Videinávod:

Jemné vánoční koláčky recept

cukroví
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor