Famozní tvarohový koláč s čokoládovým těstem hotový za 20 minut, recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 07. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Náplň

    • 750 g tvarohu
    • 5 lžic moučkového cukru
    • 2 lžíce dětské krupice
    • 2 lžíce zakysané smetany
    • 1 vanilkový cukr
    • Kůra z ½ citrónu
    1. Všechny suroviny na těsto smícháme v míse.
    2. Až ho máme zpracované, zabalíme do potravinářské fólie a uložíme do mrazáku.
    3. Mezitím si připravíme smícháním všech surovin náplň.
    4. Vytáhneme těsto z mrazáku. Plech si vyložíme pečícím papírem.
    5. Těsto si rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu těsta si nastrouháme pomocí hrubého struhadla na plech.
    6. Potřeme náplní.
    7. A stejným způsobem, čili strouháním, zasypeme náplň a tím nám vznikne vrchní část dezertu.
    8. Vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů 20-30 minut.