Listové těsto rozválejte na tenko a rozdělte na proužky o tloušťce přibližně 2 cm, které pak ještě překrojte příčně na půl. Uvařte pudink společně s mlékem a 4 lžícemi cukru a nechte ho vychladnout.
Jednotlivé proužky těsta namotávejte na formu částečně přes sebe, na konci dobře přitlačte konec.
Plech vyložte pečícím papírem a naskládejte na něj připravené formy. Rozšlehejte vejce se lžící vody a zlehka potřete každou trubičku. Pečte v předehřáté troubě na 200 ° C asi 15 minut nebo dozlatova.
Vyberte trubičky z formy a ihned odstraňte z forem. Pak je nechte vychladnout. Krémový sýr rozšlehejte s práškovým a vanilkovým cukrem.
Přidejte vychlazený pudink a dobře promíchejte. Vyšlehejte smetanu a vmíchejte ji do vanilkové směsi. Krémem naplňte cukrářský sáček a naplňte trubičky.
Posypte trubičky trochou Moučková cukru, POkud chcete a nechte je přes noc v lednici. Druhý den podávejte.