Domácí Tiramisu recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 1 minuta
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Připravte si dortovou formu. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky utřeme s cukrem, s mascarpone a s mandlovým aroma.
Z bílků umíchejte tuhý sníh. Smíchejte opatrně s mascarponovou směsí. - Dejte do lednice vychladit.
- Piškoty ponořte do uvařené kávy. Vyložte jimi dno. Naneste na piškoty polovinu krému.
- Na něj opět poklademe namočené piškoty. Potřete zbytkem krému.
- Dort zasypte kakaem a nechte pořádně vychladit.
- Připravte si dortovou formu. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky utřeme s cukrem, s mascarpone a s mandlovým aroma.
Podobné recepty
Další recepty
Kokosový koláč jako od babičky: Rychlý hrnkový moučník s čokoládovou polevou
dezerty
60 minut

Věnečky s pudinkovým krémem a fondánovou polevou: Jako z cukrárny, krok za krokem
dezerty
60 minut

Maďarský tvarohový koláč s meruňkami na plech: Lehký jako pírko a hotový bez námahy
dezerty
50 minut