Domácí Ruská zmrzlina s krémem Recept

Ingredience

  • 18 ks Sušenky
  • 500 ml Smetana ke šlehání
  • 1 balení Vanilkový cukr
  • 3 ks Vajíčka
  • 3 lžíce Cukr krystal
4x
0 Kcal
00:30
Snadné

Postup přípravy

  1. Na dno vyšší formy, nebo nádoby poklademe sušenky. Z bílků, vanilkového cukru a krystalového cukru si vyšleháme tuhý sníh. Když je sníh opravdu tuhý, přidáme do něj velmi pomalu a postupně, jeden žloutek po druhém.
  2. si smetanu a tu také přidáme ke sněhu. Důkladně, ale pomalu promícháme.
  3. Sušenky potřeme zmrzlinovým krémem, uhladíme a vyskládáme na něj zbylé sušenky. Ty tvoří horní patro. Dáme tuhnout do mrazáku.

data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"