Dokonale chutnající nepečené iglú ze sušenek s kokosem recept
- Sředně těžká přípava
 - 4 porce
 - 0 minut
 
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
Kokosová vrstva:
- 1.5 dl mléka
 - 1 lžíce moučkového cukru
 - 1 vanilkový cukr
 - 1 lžička másla
 - 80 g kokosu
 - 1 lžíce hladké mouky
 
- Nejdříve si uděláme kokosovou vrstvu.V mléce si rozmíchané hladkou mouku a cukr.
 - přidáme i lžičku másla a na nízkém plameni provaříme.
 - Pak vmícháme kokos a necháme vychladnou.
 - Sušenková vrstva se připraví tak že v misce si smícháme mleté sušenky s práškovým cukrem, kakaem, přidáme rozpuštěné máslo, mléko a rum.
 - Hmoty budeme natlačit do lisu na citrón.
 - Nejprve namačkáme kokosovou vrstvu.
 - Vnitřek lisu si můžete jemně vytřít olejem a vtlačíme kokosovou hmotu.
 - Potom přidáme Sušenkové.
 - Pořádně utlačíme a vyklopíme na tác ..
 - Když už máme naše iglú hotové můžete je posypat ještě svrchu kokosem a dejte je do chladničky na 2 hodiny zatuhnout
 
 
Podobné recepty
Další recepty
				Makronky z lískových oříšků – jen 3 suroviny, ale výsledek vás dostane
cukroví	
									
									15 minut
								
							
				Snadné vanilkové sušenky – recept, který zvládne každý a voní jako babiččina kuchyně
cukroví	
									
									25 minut
								
							

