Dirkovaný pudinkový šlehačkový koláč recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 10 porcí
  • 1 minuta
Jan, 19. 07. 2018

Pro 10 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Nejprve si uvaříme pudink podle návodu.
    2. Žloutky utřeme s práškovým cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme olej, vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva, nakonec vyšlehané bílky.
    3. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
    4. Když pudink vychladne, lžící do těsta rovnoměrně poklademe hromádky pudinku, dáme péct do trouby na 180 stupňů.

    5. Práškovou šlehačku vyšleháme s cukrem podle návodu.
    6. Smetanu utřeme s vanilkovým cukrem a spojíme se šlehačkou.

    7. Namažeme na vychladlý koláč a posypeme Grankem nebo nastrouhanou čokoládou.
    8. Dáme do lednice na pár hodin a můžeme podávat.