Nejlepší perkelt hotový za 20 minut rychlé jídlo recept
-
Snadné na přípravu
-
4
porce
-
0 minut
Postup přípravy
-
Ná panvi si dozlatova opražíme najemno nakrájenou cibulku
-
Maso si nakrájíme na drobné kousky a přidáme na pánev k cibulce
-
Maso si stejně jako cibulku musíme opéct až dozlatova (ne do bíla)
-
Přidáme špetku soli a špetku červené papriky a důkladně zamícháme
-
Mezitím si dáme vařit vodu s kapkou oleje a špetkou soli (podle velikosti hrnce)
-
V hrnci si připravíme těstoviny podle chuti klasicky podle návodu na obalu, potom přecedíme vodou a zakápneme olivovým olejem
-
Když je maso opečené spolu s kořením, zalijeme ho smetanou ke šlehání
-
V případě potřeby dochutíme ještě solí a sladkou paprikou
-
Pokud máte rádi pálivější jídla, toto je prostor, kdy přidat pikantnější druh koření
-
Pokud se vám bude zdát, že omáčky není dost, stačí dolít mlékem nebo smetanou - nutno ale projít znovu varem
Jaký je váš názor na recept? Ohodnoťte recept: