Nejlepší perkelt hotový za 20 minut rychlé jídlo recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Jan, 30. 05. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Ná panvi si dozlatova opražíme najemno nakrájenou cibulku
  • Maso si nakrájíme na drobné kousky a přidáme na pánev k cibulce
  • Maso si stejně jako cibulku musíme opéct až dozlatova (ne do bíla)
  • Přidáme špetku soli a špetku červené papriky a důkladně zamícháme
  • Mezitím si dáme vařit vodu s kapkou oleje a špetkou soli (podle velikosti hrnce)
  • V hrnci si připravíme těstoviny podle chuti klasicky podle návodu na obalu, potom přecedíme vodou a zakápneme olivovým olejem
  • Když je maso opečené spolu s kořením, zalijeme ho smetanou ke šlehání
  • V případě potřeby dochutíme ještě solí a sladkou paprikou
  • Pokud máte rádi pálivější jídla, toto je prostor, kdy přidat pikantnější druh koření
  • Pokud se vám bude zdát, že omáčky není dost, stačí dolít mlékem nebo smetanou - nutno ale projít znovu varem