Vynikající Valaššský frgál se snadnou přípravou rodinný recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 1 minuta
Pro 4 porce
Ingredience
Na náplň:
Na drobenku:
Postup přípravy
- Z vlažného mléka, droždí, trochy cukru a mouky připravíme kvásek
- Po vykynutí přidáme k mouce a ostatním přísadám
- Zpracujeme vláčné těsto
- Překryjeme a necháme kynout
- Těsto rozdělíme na 4 díly
- Vytvoříme kulaté frgály a vyskládáme na plech s pečícím papírem
- Zvolna upečeme do zlatova
- Po vyndání z trouby pokapeme rozpuštěným máslem společně s rumem
Podobné recepty
Další recepty
Žloutkové ořechové řezy – tradiční sváteční koláč, který se vždy povede
dezerty
65 minut
Ořechový koláč s vanilkovým krémem: jednoduchý moučník pro každou příležitost
dezerty
70 minut


