Vynikající pečené maso v marinádě recept
- Sředně těžká přípava
 - 10 porcí
 - 0 minut
 
Pro 10 porcí
Ingredience
Na marinádu:
Postup přípravy
- Kůži na mase můžeme odstranit nebo ji nařežeme.
 - Do misky si nasypeme sůl, černý pepř, červenou mletou papriku, sušený česnek a promícháme. Touto směsí posypeme maso všude na povrchu i v zářezech.
 - Potom nařežeme pár zářezů, do kterých vložíme stroužky česneku.
 - Maso nyní zabalíme do alobalu, uložíme na plech a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 °C asi 2 hodiny.
 - Mezitím si připravíme marinádu. Jablko si očistíme, nastrouháme. Smícháme se sójovou omáčkou, rajčatovou pastou a citrónovou šťávou.
 - Nakonec ještě přidáme cukr, sušený česnek, červenou mletou papriku a skořici. Dobře promícháme.
 - Dáme na sporák a vaříme, dokud nevznikne hladká hmota.
 - Upečené maso si vybalíme z alobalu a celé ho potřeme připravenou marinádou ze všech stran.
 - Maso položíme na rošt a pečeme při teplotě 220 °C asi 10 – 15 minut.
 - Hotové maso přikryjeme alobalem. Necháme stát 15 minut. Hotové maso můžeme podávat.
 
Podobné recepty
Další recepty
				Fitness krůtí kousky v jogurtové marinádě: šťavnaté, lehké a plné chuti
fitness a dieta	
									
									20 minut
								
							


                        
                                







