Výborné originální plněné bramboráky s kuřetem recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 15. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Bramboráky připravte tak, jak jste zvyklí – brambory oloupejte, nastrouhejte, přidejte koření, sůl a pepř, vmíchejte vajíčka, zahustěte moukou a upečte na pánvičce.
    2. Nyní přistupte k přípravě kuřecí směsi: začněte tím, že kuřecí maso omyjete a nakrájíte na kostičky.
    3. Cibuli oloupejte, nakrájejte na půlkolečka a ty na troše oleje lehce osmahněte na pánvičce.
    4. Česnek prolisujte a přidejte jej na pánev k cibuli.
    5. Po chvilce přidejte na kostičky nakrájené kuřecí maso, orestujte.
    6. Přidejte kečup a ostatní zbylé suroviny a vše dobře promíchejte.
    7. Vzniklou směsí poté naplňte hotové bramboráky.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor