Vepřové maso s majoránkovými bramborami připravené za 20 minut recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 2 porce
  • 0 minut
Tomáš, 28. 01. 2019

Pro 2 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Vepřové maso nakrájíme na malé kostky. Osmahneme na velké pánvi krátce v oleji. Přidáme rozdrcený česnek a najemno nakrájenou cibuli. Přidáme k masu.
    2. Přidejte sůl podle chuti, pepř, papriku a majoránku. Podlejte vodou a takhle vařte, dokud se voda nevyvaří.
    3. Mezitím jsou syrové brambory nakrájeny na zhruba stejné kostky jako maso.
    4. Když je maso po 40 minutách měkké, přidejte hrst zeleného hrachu a pokračujte ve vaření po dobu 15 až 20 minut.
    5. V tuto chvíli znovu přidáme vodu, ale nenecháme ji tentokrát vyvařit.
    6. Mezitím osmahneme na jiné pánvi brambory na oleji a osolíme.
    7. Nakonec promísíme s masem a můžeme podávat.