Vepřové maso s majoránkovými bramborami připravené za 20 minut recept
- Snadné na přípravu
- 2 porce
- 0 minut
Pro 2 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Vepřové maso nakrájíme na malé kostky. Osmahneme na velké pánvi krátce v oleji. Přidáme rozdrcený česnek a najemno nakrájenou cibuli. Přidáme k masu.
- Přidejte sůl podle chuti, pepř, papriku a majoránku. Podlejte vodou a takhle vařte, dokud se voda nevyvaří.
- Mezitím jsou syrové brambory nakrájeny na zhruba stejné kostky jako maso.
- Když je maso po 40 minutách měkké, přidejte hrst zeleného hrachu a pokračujte ve vaření po dobu 15 až 20 minut.
- V tuto chvíli znovu přidáme vodu, ale nenecháme ji tentokrát vyvařit.
- Mezitím osmahneme na jiné pánvi brambory na oleji a osolíme.
- Nakonec promísíme s masem a můžeme podávat.
Podobné recepty
Další recepty
Znojemská pečeně podle Kluků v akci: hovězí na okurkách s bohatou omáčkou
hlavní chody
135 minut

Lahodné pečené vepřové koleno: měkké maso, česneková vůně a křupavá kůžička
hlavní chody
180 minut