Vepřové maso s bramborami a majoránkou, rychlý a snadný recept
- Snadné na přípravu
- 1 porce
- 0 minut
Pro 1 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Najemno nakrájenou cibuli osmažte dozlatova na rozpáleném oleji.
- Odložte ji stranou a do výpeku vložte maso nakrájené na malé kostky.
- Zprudka krátce orestujte, přidejte rozetřený česnek a usmaženou cibuli, přisypte majoránku, sladkou papriku, pepř a sůl.
- Vše krátce osmahněte a podlijte vodou.
- Přikryjte poklicí a vařte doměkka.
- Jakmile je maso měkké, cca za 40 minut, přidejte hrášek a duste dalších 15 až 20 minut.
- Pokud se vám zdá, že máte již málo šťávy, mírně podlijte vodou.
- Mezi tím si očistěte brambory a nakrájejte je na kostky zhruba stejně velké, jako máte maso.
- Osolte je a opékejte na oleji doměkka.
- Upečenou masovo-zeleninovo směs nakonec promíchejte s brambory a podávejte.
- Dobrou chuť.
Podobné recepty
Další receptyVýborné křehké a šťavnaté kuřecí řízky na francouzský způsob. Rychlá příprava
hlavní chody
35 minut
Doporučené články: