Vepřové maso s bramborami a majoránkou, rychlý a snadný recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 1 porce
  • 0 minut
Tomáš, 06. 12. 2018

Pro 1 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Najemno nakrájenou cibuli osmažte dozlatova na rozpáleném oleji.
    2. Odložte ji stranou a do výpeku vložte maso nakrájené na malé kostky.
    3. Zprudka krátce orestujte, přidejte rozetřený česnek a usmaženou cibuli, přisypte majoránku, sladkou papriku, pepř a sůl.
    4. Vše krátce osmahněte a podlijte vodou.
    5. Přikryjte poklicí a vařte doměkka.
    6. Jakmile je maso měkké, cca za 40 minut, přidejte hrášek a duste dalších 15 až 20 minut.
    7. Pokud se vám zdá, že máte již málo šťávy, mírně podlijte vodou.
    8. Mezi tím si očistěte brambory a nakrájejte je na kostky zhruba stejně velké, jako máte maso.
    9. Osolte je a opékejte na oleji doměkka.
    10. Upečenou masovo-zeleninovo směs nakonec promíchejte s brambory a podávejte.
    11. Dobrou chuť.

Doporučené články: