Vepřové koleno naložené v medové marinádě. Super chuť a snadná příprava recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 12. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Koleno vyčistěte, umyjte a usušte.
    2. Proveďte hlubší řezy do kůže a vložte stroužky česneku.
    3. Smíchejte všechny ostatní přísady do směsi, kterou taktéž vpracujte pod kůži do masa.
    4. Nechte maso marinovat nejlépe přes noc.
    5. Koleno umístěte do plechu, nebo pekáče a pečte v troubě 2 až 2,5 hodiny při 160-170 stupních.
    6. Po vypnutí trouby nechte maso ještě 30 minut dojít v teple a můžete podávat.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor