Velmi lahodné a nadýchané karbanátky z cuket s mletým masem – neobvyklé jídlo recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Umyjte cuketu a nastrouhejte ji nahrubo, šťávu slijte.
- K cuketě přidejte vejce, mleté maso, krupici, opepřete, osolte, promíchejte.
- Odstavte na 15 minut.
- Namočte si ruce, utvořte nadýchané karbanátky, každý obalte ve strouhance nebo mouce a opečte dozlatova.
- Karbanátky můžete udělat i dietní – použijte mleté maso krůtí nebo kuřecí a místo smažení je upečte v troubě.
Podobné recepty
Další recepty
Znojemská pečeně podle Kluků v akci: hovězí na okurkách s bohatou omáčkou
hlavní chody
135 minut

Lahodné pečené vepřové koleno: měkké maso, česneková vůně a křupavá kůžička
hlavní chody
180 minut