Pravý sváteční Vánoční punč, který vykouzlí sváteční atmosféru recept
- Snadné na přípravu
 - 4 porce
 - 0 minut
 
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- Do hrnce nalijeme na 1 l vína, zhruba 750 ml vody. Přidáme sáček koření na punč. Dejte pozor, aby bylo v celku, při požití drceného prášku není chuť tak dobrá.
 - Pokud nemáte přímo koření na punč, můžete jednoduše použít skořici v celku, badyán (anýz) a hřebíček.
 - Do směsi přisypeme i jeden vanilkový cukr a pár lžiček cukru. Raději méně, postupně podle chuti dosladíme. Vše necháme mírně prohřát.
 - Do hrnce nalijeme celý jahodový kompot i se šťávou. Můžete použít i jiné ovoce, jahody však chutnají nejlépe.
 - Teď už chybí jen nějaký ten alkohol. Do směsi přilijeme cca 1 půl deci slivovice, popř. jiného bílého alkoholu např. vodky.
 - Necháme prohřát, pozor směs by neměla úplně vřít. Podle chuti dosladíme popř. přidáme více alkoholu.
 - Podáváme horké.
 
 - Do hrnce nalijeme na 1 l vína, zhruba 750 ml vody. Přidáme sáček koření na punč. Dejte pozor, aby bylo v celku, při požití drceného prášku není chuť tak dobrá.
 



                        
                                



