Top korejský mrkvový salát s červenou paprikou netradiční recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- proužky. Čím budou déle, tím lépe.
- Následně ji posype cukrem, solí, nalijte ocet a důkladně promíchejte dokud mrkev nepustí šťávu.
- Mrkev nechte takto odpočívat přibližně 15 minut.
- Na pánvi přiveďte olej do varu a následně jím polijte mrkev.
- Nezapomeňte pořádně promíchat.
- Přidejte nakrájený česnek a nechte odstát 15 minut.
- Nakonec přidejte špetku koriandru a pokud už nevydržíte můžete jíst.
- Doporučuje se však nechat pár hodin mrkev odstát při pokojové teplotě.
Podobné recepty
Další recepty
Domácí jahodový pudink ve skleničce – osvěžující a krémový dezert z čerstvého ovoce
chuťovky
20 minut

Domácí šátečky s tvarohem, mákem a jahodovou marmeládou – jeden recept, tři chutě
chuťovky
60 minut

Trojúhelníčky z filo těsta se špenátem a fetou – rychlý a křupavý předkrm
chuťovky
35 minut