Top korejský mrkvový salát s červenou paprikou netradiční recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 17. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. proužky. Čím budou déle, tím lépe.
    2. Následně ji posype cukrem, solí, nalijte ocet a důkladně promíchejte dokud mrkev nepustí šťávu.
    3. Mrkev nechte takto odpočívat přibližně 15 minut. 
    4. Na pánvi přiveďte olej do varu a následně jím polijte mrkev.
    5. Nezapomeňte pořádně promíchat. 
    6. Přidejte nakrájený česnek a nechte odstát 15 minut.
    7. Nakonec přidejte špetku koriandru a pokud už nevydržíte můžete jíst. 
    8. Doporučuje se však nechat pár hodin mrkev odstát při pokojové teplotě.