Těsto bez vajec: recept použitelný na pizzu i pečivo a koláče

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 1 minuta
Dalibor, 19. 07. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Jogurt smícháme s olejem, přidáme sůl, cukr, a postupně i mouku s droždím.
    2. Vypracujeme hladké těsto, které necháme na teplém místě odpočívat 30 minut.
    3. Těsto by mělo mít vláčnou strukturu a bude se s ním dobře pracovat.
    4. Naplníme libovolnou náplní, nebo pečeme jako pizzu s oblíbenou oblohou.
    5. Pečeme při teplotě 200 stupňů dozlatova.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor