Těsto bez vajec: recept použitelný na pizzu i pečivo a koláče
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 1 minuta
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Jogurt smícháme s olejem, přidáme sůl, cukr, a postupně i mouku s droždím.
- Vypracujeme hladké těsto, které necháme na teplém místě odpočívat 30 minut.
- Těsto by mělo mít vláčnou strukturu a bude se s ním dobře pracovat.
- Naplníme libovolnou náplní, nebo pečeme jako pizzu s oblíbenou oblohou.
- Pečeme při teplotě 200 stupňů dozlatova.
Podobné recepty
Další recepty
Křupavé kuřecí řízky s česnekovo-sýrovou omáčkou a máslovými těstovinami
hlavní chody
35 minut

Segedínský guláš z vepřové plece: Poctivá klasika s kysaným zelím
hlavní chody
105 minut

Moravské zelňáky na plechu: prastarý recept ze zelí, lepší než bramboráky
hlavní chody
55 minut