Tajná zbraň proti závažným onemocněním, kuřecí játra na pánvi recept

Ingredience

  • 400g kuřecích jater
  • 3 cibule
  • 3-4 lžíce rostlinného oleje
  • 2-4 lžíce zakysané smetany
  • pepř
  • sůl
  • Petrželka (dle chuti)
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Připravte si všechny ingredience
  2. Cibuli očistěte, omyjte a nařízněte na poloviční kolečka.
  3. Játra omyjte, otřete a nařežte na kousky.
  4. Zahřejte si pánev, dejte na ni olej, přidejte cibuli a smažte 3-4 minutky, za stálého míchání až dozlatova.
  5. Přidejte játra a během míchání smažte další 3-4 minuty na silnějším plameni. Osolte a opepřete.
  6. Nezapomeňte na 3-4 lžíce zakysané smetany.
  7. Vše poduste na středním plameni po dobu 5 minut.
  8. Hotový pokrm můžete ozdobit například čerstvou petrželkou
    Kuřecí játra by po zhotovení měla hned zkonzumovat a nenechávat ji na další den. Vařené jídlo by v žádném případě nemělo chutnat zhořknutí, bylo by to znamení, které naznačuje špatnou kvalitu výrobku.

data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"