Stroganov s rýží podle paní Šubrtové, který bude chutnat celé rodině.

Ingredience

  • maso (kuřecí, hovězí, vepřové)
  • cibule
  • 3PL dijonské hořčice
  • 2PL kečupu
  • bílé víno na podlití
  • vývar
  • žampióny
  • worcestrová omáčka
  • smetana
  • kyselé okurky
  • česnek
1x
00:00
Snadné

Postup přípravy

Poznámka

Orestujeme cibuli, přidáme maso a opečeme. Přidám pár plátečků česneku. Nadále přidám 2-3 lžíce dijónské hořčice a 2 lžíce
kečupu. Podleji bílým vínem a dusím do měkka. Případně podlévám vývarem.
K téměř měkkému masu přidám nakrájené žampióny, zakápnu worcestrovou omáčkou. Nakonec smetanu
a nakrájené kyselé okurky.

Recept nám zaslala p. Alena Šubrtová.

Děkujeme 😍