Šťavnatá bábovka z pudinku a bez mouky recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 1 porce
  • 0 minut
Jan, 03. 10. 2022

Pro 1 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Vejce si rozdělíme na bílky a žloutky. Bílky si vyšleháme na sníh.
  • Žloutky důkladně vyšleháme s cukrem , přidáme olej a prášek do pečiva, postupně zašleháme (už ručně) sníh z bílků.
  • Pokud použijeme jeden druh pudinku, vmícháme prášek jednoduše do těsta.
  • Směs si rozdělíme do tří misek a do každé přidáme jiný pudinkový prášek. Pak jednu po druhé nalijeme do formy a upečeme.

Osvědčený recept na šťavnatou bábovku bez mouky, která je v naší rodině již přes 5 generací, je famozní a po upečení nikdy nesplaskne.

Poznámka: Puding použijeme nevařený, čili prášek namísto mouky

Doporučené články: